Wie zijn wij?

Danine Timmer

Samen met Juliën ben ik eigenaar-mondhygiënist van Mondhygiënistenpraktijk Nunspeet.

Zelf heb ik de opleiding tot mondhygiënist gevolgd in Utrecht en ben in 2010 afgestudeerd. Na mijn afstuderen heb ik een aantal jaren gewerkt in een tandartspraktijk, voordat ik mijn passie kwijt kon in deze praktijk.

Sinds 2010 ben ik opgenomen in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten en ben lid van Nederlandse vereniging van mondhygiënisten

DSC_1681.jpg

Juliën Timmer

Samen met Danine ben ik eigenaar-mondhygiënist van Mondhygiënistenpraktijk Nunspeet.

Ik heb de opleiding Mondzorgkunde gevolgd in Utrecht en ben in 2007 afgestudeerd. Na mijn afstuderen heb ik een aantal jaren gewerkt in de parodontologie en hier ervaring  in opgedaan, voordat ik en mijn vrouw onze eigen praktijk hebben opgericht. Ik heb affinitiet met complexe parodontale aandoeningen en mondafwijkingen.

Ik ben sinds 2003 lid van Nederlandse vereniging van mondhygiënisten

DSC_1660.jpg

Jackie van Dijk

Als mondhygiënist ben ik werkzaam in deze praktijk. Ik heb de opleiding Mondzorgkunde gevolgd in Utrecht en ben in  2023 afgestudeerd. Ik heb affiniteit met uitgebreide parodontitis 

DSC_1566.jpg

Caroline Pul

Als mondhygiënist ben ik werkzaam in deze praktijk. Ik heb de opleiding tot mondhygiënist gevolgd in Nijmegen en ben in 2023 afgestudeerd. Ik heb affiniteit met patiënten met tandartsangst en het behandelen van kinderen en pubers. 

DSC_1661.jpg
Slider image

In onze praktijk is je
op je gemak voelen net
zo belangrijk als een
goede mondhygiëne